Helpdesk

Ik wil mijn gegevens (niet meer) delen

De ervaring leert dat delen met anderen stimuleert om uw nieuwe levensstijl op langere termijn vast te houden. Daarom kunt u chatten of, alléén als u dat zelf wilt, uw gegevens delen met vrienden, familie, mantelzorgers, thuiszorg of artsen. Meetwaardes worden naar wens in een week-, maand- of jaaroverzicht grafisch gepresenteerd. U kunt ze online delen, printen en/of exporteren.

Mantelzorgers

Dit maakt het ook mogelijk (alleen als u dat zelf wilt) om als mantelzorger gemakkelijk het gesprek aan te gaan met diegene die zorg en extra aandacht nodig heeft. Want bijvoorbeeld beweging en bloeddruk hoeven niet langer ter plekke geëvalueerd te worden. Dit kan ook op afstand.

Zorginstellingen

Selfcare biedt de mogelijkheid om samen met instellingen een eigen ‘cockpit’ te maken. Cliënten kunnen dan op afstand door de instelling gemonitord worden met devices naar keuze. Clienten kunnen, indien zij de zorginstelling daartoe autoriseert, op afstand door deze instelling gemonitord worden met een device naar keuze.

U kunt op verschillende manieren uw gegevens delen:

  1. Eenmalig: u kunt uw gegevens en grafieken printen en downloaden. Daarna kunt u ze bijvoorbeeld via email of sociale media delen, of u kunt de print aan iemand overhandigen. De manier waarop u kunt printen en downloaden staat hier beschreven.
  2. Blijvend: u kunt iemand blijvend toegang verlenen tot uw gegevens. 'Blijvend' betekent: tot u uw toestemming daarvoor weer intrekt.

Gegevens delen

1. Ga naar 'Netwerk' en kies voor het tabblad: 'Connecties'.

2. Klik recht bovenin op het icoon van connectie toevoegen:Schermafbeelding_2021-11-24_om_09.38.32.png

3. Voeg een nieuwe contactpersoon toe. U moet daarvoor het mailadres van uw contactpersoon opgeven waarmee deze contactpersoon zich bij Selfcare heeft aangemeld. Klik daarvoor op de knop 'Uitnodiging versturen'.

mceclip0.png

4. Wacht tot de betreffende persoon uw uitnodiging heeft geaccepteerd: u krijgt daar een bericht van.

5. Klik op de naam achter uw (nieuwe) connectie op de drie blauwe stippen Schermafbeelding_2021-11-24_om_11.38.54.png

6. Geef daarna per categorie aan of uw contactpersoon toegang mag krijgen tot de gegevens.

mceclip1.png

Gegevens delen ongedaan maken

  1. Wilt u dat deze contactpersoon toegang mag krijgen tot slechts een deel van uw gegevens? Zet onder 'Toestemmingen voor connectie' die delen met het schuifje naar links.
  2. Wilt u dat deze contactpersoon niets meer van u mag zien? Klik dan op 'verbinding verbreken' waardoor het contact met deze persoon wordt verbroken.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk