Hoe kan ik mijn metingen printen of downloaden?

Al uw meetgegevens zijn van u. Als u ze wilt downloaden doet u het volgende:

1. Ga naar 'Historie'

2. Klik dan op de knop 'Exporteren' Schermafbeelding_2021-11-24_om_14.52.01.pngrechts bovenin het scherm.

3. Maak vervolgens op de volgende onderdelen uw keuze:

• Selecteer het tijdvak voor de gegevens die u wilt exporteren.
  • Kies de metingen en gegevens die u wilt exporteren.
  • Bepaal of u extra's en/of de notities die bij de metingen geschreven staan wilt mee exporteren.
  • Klik daarna op de knop 'Export'. Na een korte tijd zal het exportbestand terug te vinden zijn in uw mailbox.

Foutmelding bij data export: geen file aangemaakt
De oorzaak van de foutmelding dat er geen file kan worden aangemaakt is de hoeveelheid datapunten in één periode. Opknippen in kleinere perioden is dan het advies. We werken aan een duurzame oplossing voor dit probleem.

Mocht de foutmelding zich voor blijven doen, adviseren we u om contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar info@selfcare4me.com. Met plezier helpen we u dan verder!