Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. Dat doet u als volgt: om te beginnen komt u tot de ontdekking dat het door u ingegeven wachtwoord niet (meer) werkt. Dan krijgt u de volgende melding:

Door op de knop 'Wachtwoord vergeten' te klikken, kunt u een nieuw wachtwoord opgeven. Als u op die knop drukt, krijgt u dit te zien:

Geef het emailadres van uw Selfcare account op en klik op de knop 'Reset wachtwoord'. U krijgt dan een email naar uw emailadres gestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.