Account verwijderen - Hoe kan ik (al) mijn gegevens wissen?

Jouw data zijn van jou. Selfcare vindt het belangrijk dat je altijd over jouw eigen gegevens kunt beschikken. Wil je jouw gegevens verwijderen, volg dan de volgende stappen:

1. Log in op jouw Selfcare-accountAccount-verwijderen.png

2. Ga naar 'Instellingen'

3. Kies voor het tabblad: Account

4. Helemaal onderaan vind je ‘Account verwijderen’

5. Klik op: ‘Ja, verwijderen mijn account’ mceclip1.png

6. Een bevestiging hiervan volgt via email

Met het verwijderen van jouw account worden al uw gegevens uit onze bestanden verwijderd. Ook de automatische incasso is hiermee automatisch stopgezet.

Als je jouw gegevens zelf verwijdert, zijn ze ook meteen bij Selfcare verwijderd. Dat kan door ons niet meer worden hersteld. Je kunt er daarom voor kiezen eerst uw gegevens te printen of op te slaan. Lees daarvoor dit artikel.

Als je zelf jouw gegevens niet verwijdert, bewaart Selfcare jouw gegevens conform de wettelijke termijn - lees hier verder

Selfcare heeft uiteraard niet jouw meetgegevens bij de leverancier van jouw sensor gewist, omdat Selfcare daartoe niet de mogelijkheden bezit. Als je ook daar jouw gegevens wilt wissen, moet je dat doen op de website van de betreffende leverancier.