Omron Connect: nieuwe app en inloggen zonder hoofdletters

Omron heeft een nieuwe app uitgebracht: Omron Connect US/CAN/EMEA. Daardoor vervalt de vorige app, die per direct niet meer werkt in Amerika, Canada en Europa, Midden Oosten en Afrika (EMEA).

Kies dus voor het connecten met Selfcare voor de juiste Omron app:

Maak je nog gebruik van de vorige versie? Installeer dan nu de nieuwe uitgave, en verbind die met jouw Selfcare account.

Bij dat verbinden moet je, zoals gebruikelijk, inloggen op jouw Omron account om Selfcare toestemming te geven jouw data op te halen en in jouw dashboard te plaatsen. Zorg bij het inloggen op jouw Omron account ervoor dat je jouw emailadres zonder hoofdletters schrijft. Als je hoofdletters gebruikt, herkent Omron jouw emailadres niet*.

Lees ook dit artikel van Omron over de overgang van de oude naar de nieuwe app: https://www.omron-healthcare.nl/nl/omronconnect-support.html of lees onderstaande handleiding van Omron.

*) We hebben Omron hierover geïnformeerd.