Stappenplan: Pilot Selfcare & Diabetes - ZGT

Aanmelden bij Selfcare

Stap 1. Met de uitnodiging per mail kun je een gratis account aanmaken bij Selfcare.

Stap 2. Registreer uzelf op de computer via de knop 'Aan de slag' en vul uw benodigde gegevens in.

Stap 3. Na ingeven van uw mailadres, ziet u de volgende mededeling: "Bekijk je inbox!"

Stap 4. In de email wordt u gevraagd op een link te klikken: 'Klik om uw account te activeren.'

Stap 5. Bedenk een uniek en sterk wachtwoord en geef deze tweemaal in.

Stap 6. Geef uw mobiele nummer in voor de extra controle.

Stap 7. Vul de ontvangen SMS-code in.

Stap 8. Geef voor- en achternaam.

Stap 9. Geef uw geboortedatum in.

Stap 10. Als u daar op hebt geklikt, is uw account aangemaakt.

iHealth koppelen aan Selfcare

U koppelt een de apparaten van iHealth op de volgende manier aan Selfcare:

1. Ga in Selfcare naar ‘Instellingen’. Kies daarna voor 'bronnen'.

2. In 'wearables & app' kunt u iHealth selecteren door op de tegel met naam en logo (unnamed-3.png) te klikken.

3. Na selecteren, klik op: 'Apparaat verbinden' mceclip0.png

4. Lees de pop-up waarschuwing, en kies voor 'verdergaan'.

5. Geef op de website van de leverancier van uw sensor uw inlognaam en wachtwoord op. Gebruik daarvoor niet de inlognaam en het wachtwoord van uw account bij Selfcare, maar gebruik daarvoor de inlognaam en wachtwoord van de website van de leverancier van uw sensor

6. Bevestig op het volgende scherm dat de gegevens naar uw account bij Selfcare mogen worden doorgestuurd.

Informatie delen met projectleiding

1. Ga naar 'Netwerk' en kies voor het tabblad: 'Connecties'.

2. Klik recht bovenin op het icoon van connectie toevoegen:Schermafbeelding_2021-11-24_om_09.38.32.png

3. Voeg de projectleiding van dit onderzoek toe. U moet daarvoor het mailadres van uw contactpersoon opgeven waarmee deze contactpersoon zich bij Selfcare heeft aangemeld. Klik daarvoor op de knop 'Uitnodiging versturen'.

4. Wacht tot de betreffende persoon uw uitnodiging heeft geaccepteerd: u krijgt daar een bericht van.

5. Klik op de naam achter uw (nieuwe) connectie op de drie blauwe stippen Schermafbeelding_2021-11-24_om_11.38.54.png

6. Geef daarna per categorie aan of uw contactpersoon toegang mag krijgen tot de gegevens.

7. Wacht tot de betreffende persoon uw uitnodiging heeft geaccepteerd: u krijgt daar een bericht van. Geef daarna per meettype aan of uw contactpersoon toegang mag krijgen tot de grafieken.

Kies hierbij voor in elk geval: stappen, gewicht, bloeddruk (boven en onder), calorieën - uit en bmi (lichaamsmassa index).