Helpdesk

Inactief Selfcare account verwijderen

Elke persoon die een account heeft bij Selfcare is eigenaar van die account en de gegevens die daarin zijn opgeslagen. Selfcare is daarvan niet de eigenaar en respecteert het eigenaarschap van de account-houder.

Als uw Selfcare-account in een periode van minstens één jaar niet wordt gebruikt voor ons platform of services, dan heeft Selfcare in het kader van de privacywetgeving (AVG) geen reden om uw gegevens te bewaren en wordt deze verwijderd volgens ons privacybeleid. In dat geval krijgt de eigenaar van die account een melding van Selfcare toegestuurd met het verzoek zich te melden. Als daar geen reactie op komt, stuurt Selfcare na twee weken een herinnering. Als ook daar geen reactie op komt, verwijdert Selfcare de account en alle gegevens die in die account zijn opgeslagen.

- Als u uw account wilt behouden hoeft u alleen maar in te loggen en dan weten wij dat het account niet moet worden verwijderd. Als u uw Selfcare account niet wilt behouden, wordt deze automatisch verwijderd.

- Als u ervoor kiest om uw account te verwijderen, worden uw gegevens definitief verwijderd van het Selfcare platform, de Selfcare app en de bijhorende contactgegevens voor klant support.

- Als u meer wilt weten over de gegevens die aan uw account zijn gekoppeld, kunt u zich aanmelden bij uw account en uw gegevens bekijken of downloaden en printen onder Printen en exporteren op uw Selfcare-account*.

Na het verwijderen van het account kan er indien gewenst een nieuw account worden aangemaakt. Gegevens worden echter niet hersteld.


* Opmerking: Door in te loggen wordt er activiteit op het account gedetecteerd en wordt het account niet meer automatisch verwijderd.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk