Omron verwijdert Bi-Link connectie

Datum: 4 december 2019

Bericht: Omron heeft Selfcare laten weten dat Omron de Bi-Link connectie verwijderd heeft. Dit betekent dat gebruikers met een Omron apparaat (sensor) dat via Bi-Link met Omron verbonden is, hun data niet meer naar Selfcare kunnen doorsturen. Bi-Link apparaten zijn herkenbaar aan het kabeltje dat tussen het apparaat en de PC zorgt voor de overdracht van de data via Omron naar Selfcare.

Omron heeft een nieuwe verbinding 'Omron Connect' gemaakt. Selfcare zal Omron Connect nog in december aan haar platform toevoegen. Connect apparaten zijn herkenbaar aan de bluetooth verbinding die zorgt voor de overdracht van de data via Omron naar Selfcare.

Verwachting: naar verwachting zullen gebruikers van Selfcare vanaf medio februari 2020 gebruik kunnen maken van de nieuwe Omron Connect verbinding.

Daarnaast blijft Selfcare met Omron in gesprek over het herstellen van de Bi-Link verbinding, zodat gebruikers hun apparaten met deze verbinding kunnen blijven gebruiken in verbinding met Selfcare.