Waarom lukt het niet de Xiaomi sensor te koppelen met Selfcare?

Sinds begin juni (2018) lukt het niet meer om een koppeling te maken tussen Selfcare en Xiaomi. Dat probleem is ons bekend, maar er is nog geen oplossing voor. Xiaomi heeft ons, nadat wij daarom gevraagd hadden, weten dat er door de nieuwe privacywetgeving in Europa voorlopig geen nieuwe connecties gemaakt kunnen worden.

Dit is voor Selfcare niet acceptabel. Wij proberen dit probleem met Xiaomi samen op te lossen. Als er een oplossing er is, zal die hier worden vermeld. Overigens speelt dit probleem niet bij de eigenaren van een Mi Band die al een connectie hebben.

Wat kun je in de tussentijd doen?

1. Niets doen en wachten op het bericht dat alles weer als vanouds werkt.
  2. Heb je een Android smartphone? Connect dan jouw Mi band via Google Fit. Hoe? Lees hier verder.
  3. Heb je een iPhone? Connect dan met Apple Health. Hoe? Lees hier verder.