Polar ontkoppelt soms; wat kan ik er aan doen?

Het komt helaas vaak voor dat de koppeling met Polar door Polar wordt verbroken. Dit kun je er aan doen om de koppeling blijvend te herstellen:

1. Verwijder de Polar sensor uit Selfcare.

a. Ga naar 'Instellingen' > 'Wearables & apps'

b. Klik op de tegel met Polar.

c. Klik op 'Apparaat ontkoppelen'.

2. Verbreek de koppeling ook in jouw account bij Polar:

a. Ga naar Polar Flow (klik hier).

b. Log in met de inloggegevens die je gebruikt hebt bij jouw account van Polar.

c. Ga dan naar Instellingen.

d. Ga naar 'Partners' en klik op de knop 'Loskoppelen' achter de naam van Selfcare.

e. Bevestig de verwijdering van Selfcare in jouw account van Polar.

3. Ga terug naar 'Instellingen' in jouw Selfcare account en koppel weer opnieuw vanuit Selfcare met Polar (uitleg).