Xiaomi Mi Fit app installeren

Voor het gebruik van de Mi Band 1 of 2 is het van belang de Mi Fit app te installeren en vervolgens de Mi Band te koppelen met de app. Hieronder de uitleg omtrent het installeren van de Mi Band met bijhorende app.

Stap 1. Download de Mi Fit app voor Apple (App store) of Android (Playstore). Terwijl u wacht kunt u alvast de sensor opladen met de bijgeleverde kabel.

Stap 2. Maak een eigen account aan bij Mi Fit. Klik hiervoor op Mi Account (of kies de optie om de account te koppelen aan Facebook of Google).

Stap 3. Klik op 'create account', vul uw persoonlijke gegevens in en check vervolgens uw mailbox want voor het activeren van uw account is het nodig om uw emailadres te verifiëren.

Stap 4. Vervolgens logt u in (op de Mi Fit app) met de net aangemaakte account.

Stap 5. Eenmaal ingelogd kunt u via 'profile' klikken op 'add device'.

Stap 6. Selecteer uw type sensor. Voor de Mi Band 1 en 2 is dat 'Band'.

Stap 7. Met bluetooth zoekt de app verbinding met uw Mi Band.

Stap 8. Als de Mi Band begint te trillen, geef dan een klein tikje op de Mi Band om de verbinding te bevestigen.

Stap 9. De verbinding is tot stand gekomen waarna u voorkeuren kan aangeven wat betreft meldingen.

Stap 10. Bekijk hier hoe u Xiaomi stappentellers kunt koppelen aan Selfcare.

Voor de Nederlandse handleidingen over de Mi Bands kunt u het beste hier het menu bekijken.