Xiaomi Mi Band 2: Nederlandse handleiding

Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de Mi Fit app en de installatie hiervan.

Waterdicht tot 1 meter onderwater. De Miband 2 kan om gehouden worden tijdens het douchen of bijvoorbeeld de afwas, daarnaast kan de Miband mee in bad en u kunt ermee zwemmen in zowel het zwembad als in de zee. Bij eventueel dieper gebruik dan 1 meter kan de Mi-Band 2 schade oplopen. Om deze schade te voorkomen kunt u het beste de Mi band af doen.