Hoe ontkoppel ik een sensor?

Als u een sensor wilt verwijderen maar de data daarvan in uw Selfcare dashboard wilt behouden, kunt u twee dingen doen: deze sensor vervangen of deze sensor ontkoppelen. Het verschil tussen beide mogelijkheden is:

1. Als u een sensor vervangt, dan blijft u doorgaan met het verzamelen van meetgegevens, maar dan met een andere sensor (lees hier hoe u een sensor kunt vervangen).
  2. Ook als u een sensor ontkoppelt blijft u doorgaan met het verzamelen van meetgegevens, maar dan zonder sensor; u kunt dan uw meetgegevens handmatig ingeven op de website of in de Selfcare app (lees hier hoe u meetgegevens handmatig kunt ingeven).

Om te ontkoppelen doorloopt u de volgende stappen:

1. Ga naar Beheer Metingen:

2. Klik bij het gewenste meettype op Ontkoppelen:

Vanaf dat moment is er geen sensor meer gekoppeld aan dat meettype.