Medisana Lichaamsanalyse weegschaal met Bluetooth BS 436

1. Metingen: lichaamsgewicht, lichaamsvet, lichaamsvocht, spiermassa, botmassa en BMI.

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Opmerkingen: de VitaDock+ App is niet compatibel met Windows Phones.

4. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!

Leest u alstublieft aandachtig onze uitleg over het gebruik van externe apparaten.