Medisana ViFit Connect MX3

1. Metingen: Calorieën (uit), slaap en stappen (aantal, afstand en duur).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Video over Medisana:

Opmerkingen: de VitaDock+ App is niet compatibel met Windows Phones.

4 Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!

Leest u alstublieft aandachtig onze uitleg over het gebruik van externe apparaten.