Helpdesk

Medisana ViFit Connect MX3

1. Metingen: Calorieën (uit), slaap en stappen (aantal, afstand en duur).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Video over Medisana:

4. Opmerkingen: de VitaDock+ App is niet compatibel met Windows Phones.

5. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk