Xiaomi Smart Chip 2 (Amazfit)

1. Metingen: stappen (aantal, afstand en duur) en calorieën (uit).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier

3. Review (Engels) van een gebruiker:

4. Download de Mi Fit app voor Apple (App store) of Android (Playstore) voor optimaal gebruik.

5. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!