Helpdesk

Xiaomi Bip (Amazfit)

1. Metingen: GPS, hartslag, snelheid, stappen (aantal en afstand), calorieën (uit) en slaap.

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier

3. Review (Engels) van een gebruiker:

5. Opmerkingen: waterdicht.

6. Download de Mi Fit app voor Apple (App store) of Android (Playstore) voor optimaal gebruik. 

7. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk