Hoe kan ik gaan deelnemen aan Healthcoins?

Om te gaan deelnemen aan Healthcoins doorloopt u de volgende stappen:

1. Zorg er voor dat u een sponsor hebt (klik ook hier voor meer informatie).
  2. Installeer de App van Healthcoin op uw mobiele telefoon. Open daarvoor in uw smartphone de ‘store’ en zoek daarin naar ‘Healthcoin’ (voor meer informatie: klik hier). Download de App, en maak een account aan.
  3. Ga naar ‘Mijn gegevens’ bij https://my.selfcare4me.com/ en vul daar uw persoonlijke Gebruikersnaam en Koppelcode in:

4. Uw Inlognaam en Koppelcode vindt u in de App van Healthcoins. Ga daarvoor in de App naar: Partners. Klik daarna op de knop: ‘Gezonde apps’.

5. Heeft u geen Android- of iOS (Apple) Smartphone? Dan kunt u hier een koppelcode opvragen: https://deelnemer.healthcoin.nl/
  6. Vanaf dat moment kunt u Healthcoins sparen.
  7. Als uw Inlognaam en Koppelcode niet geaccepteerd worden, is er nog geen sponsor voor u die met Selfcare samenwerkt. Wilt u dat uw bedrijf of organisatie gaat samenwerken met Selfcare en Healthcoins? Neem dan contact op met de verantwoordelijke persoon binnen uw bedrijf of organisatie.

Kijk anders ook eens naar deze video:

Let op: gebruik je eigen gegevens, niet deze uit het filmpje. Gaat dit te snel, bekijk dan deze doe-het-zelf-handleiding: