Hoe kan ik deelnemen aan Healthcoins?

Om te gaan deelnemen aan Healthcoins doorloopt u de volgende stappen:

1. Zorg er voor dat u een sponsor hebt (klik hier voor meer informatie).
  2. Installeer de app van Healthcoin op uw mobiele telefoon. Open daarvoor in uw smartphone de ‘store’ en zoek daarin naar ‘Healthcoin’ (voor meer informatie: klik hier).

3. Download de Healthcoin app en klik op 'registeren' in de Healtcoin app.
  4. Vervolgens kun je in de app rechtsonder klikken op 'partners'
  5. Kies daarna voor de optie 'gezonde apps'
  6. De inlognaam en koppelcode van Healtcoin kun je vervolgens invoeren bij jouw eigen account op Selfcare.
  7. Ga naar ‘Mijn gegevens’ bij https://my.selfcare4me.com/ en vul daar uw persoonlijke Gebruikersnaam en Koppelcode in:

8. Heeft u geen Android- of iOS (Apple) Smartphone? Dan kunt u hier een koppelcode opvragen: https://deelnemer.healthcoin.nl/
  9. Vanaf dat moment kunt u Healthcoins sparen.
  10. Als uw Inlognaam en Koppelcode niet geaccepteerd worden, is er nog geen sponsor voor u die met Selfcare samenwerkt. Wilt u dat uw bedrijf of organisatie gaat samenwerken met Selfcare en Healthcoins? Neem dan contact op met de verantwoordelijke persoon binnen uw bedrijf of organisatie.

Kijk anders ook eens naar deze video:

Let op: gebruik je eigen gegevens, niet deze uit het filmpje. Gaat dit te snel, bekijk dan deze doe-het-zelf-handleiding: