Waarom moet ik elke keer mijn wachtwoord opgeven?

Selfcare bewaart uw wachtwoord als u dat wilt, zodat u niet elke keer uw wachtwoord hoeft op te geven. Wat u daarvoor moet doen is bij het inloggen het vakje 'Blijf ingelogd tot ik uitlog' aanvinken...

... en uw browser toestaan dat het cookie van Selfcare bewaart wordt. Wat er gebeurt als u het cookie opslaat leest u hier.

Zet dus het vinkje en sta toe dat uw browser het Selfcare cookie kan opslaan: dan hoeft u niet elke keer uw wachtwoord op te geven.