Moves koppelen aan Selfcare

De manier waarop uw account bij Moves gekoppeld kan worden aan die van Selfcare wijkt af van de normale werkwijze. Om Moves te koppelen volgt u de volgende stappen:

1. Log in op uw Selfcare dashboard. Voeg Moves toe door te klikken op ‘Meting toevoegen’ (menubalk rechts boven).
  2. Kies vervolgens voor het toevoegen van de sensor ‘Stappen’ en kies ‘Ik heb reeds een sensor, laat zien of deze gekoppeld kan worden’. Druk nu op ‘Verder’.
  3. Je krijgt nu een overzicht van alle mogelijkheden die er zijn voor het meten van je stappenaantal. Selecteer in dit scherm: Moves. Zorg er voor dat er in het volgende scherm tenminste een vinkje staat bij ‘Stappen’ en klik op ‘Verder’.
  4. Nu krijg je een PIN-code te zien met een instructie voor het koppelen van de app Moves. Tijd om je Smartphone erbij te pakken en de app Moves te downloaden!
    1. Typ in de appstore van je smartphone in: Moves.
    2. Download en installeer de app op je smartphone.
    3. Open de app Moves op je smartphone.
    4. Je krijgt nu de keuze ‘sign in’ of ‘start from scratch’. Kies voor ‘start from scratch’.
    5. Ga nu naar het menu van Moves. Bij Apple doe je dat door op de witte letter ‘M’ in de app te klikken:

Bij Android druk je rechtsboven op de drie puntjes.
    6. Ga naar ‘Connected Apps’ en druk rechtsboven op ‘Enter PIN’.
    7. Voer nu hier de PIN-code in die je op het Selfcare dashboard ziet staan en ga verder in de app.
    8. Het scherm op het Selfcare dashboard verspringt nu en geeft de melding ‘Koppelen succesvol’.

Gefeliciteerd: vanaf nu worden de stappen die zijn gemeten met Moves op je smartphone automatisch doorgestuurd naar Selfcare! Voordat de eerste stappenaantallen doorkomen kan een paar minuten duren.