Hoe krijg ik data van Omron in Selfcare? (Bi-LINK)

Als u meetwaarden van uw Omron apparaat via Bi-LINK naar Selfcare wilt sturen, moet u de volgende stappen doorlopen:

Eenmalig: de meetwaarden op uw apparaat worden via het PC programma 'Bi-LINK Gateway Software' naar Omron gestuurd. Daarvoor moet u dat programma op uw PC installeren:

• Hebt u een op Windows gebaseerde PC? Klik dan hier.
  • Werkt u met een Apple PC (MAC) of laptop? Zoek dan in de App Store op 'Omron' en installeer de App 'Omron Bi-LINK Gateway'.

Vervolgens maakt u een account aan bij Omron in het Gateway programma.

Uploaden: Telkens als u meetgegevens uit uw Omron apparaat naar Selfcare wilt uploaden:

1. Start u het Gateway programma en meldt u zich met uw accountgegevens aan.
  2. U selecteert uw apparaat.
  3. Steek de gegevenskabel van het apparaat in de USB-lezer.
  4. Klik je op ‘Gegevens uploaden’ of ‘Uploaden starten’.
  5. Als de meetgegevens zichtbaar zijn in de persoonlijke Omron account, zullen ze daarna (met een kleine vertraging van een paar minuten) ook zichtbaar zijn in het dashboard van MySelfcare.

---

Let op: niet alle Omron apparaten werken met Bi-LINK, en niet alle Omron apparaten die met Bi-LINK werken kunnen in combinatie met een Apple PC worden gebruikt. Lees hier verder.