Wat heb ik nodig om data van Omron naar Selfcare te sturen?

Sensoren van Omron kunnen op twee manieren hun data naar Selfcare sturen: via het Omron platform 'Bi-LINK' of via de Omron App 'Connect'.

Wat is het verschil tussen beide mogelijkheden?

• Sensoren die met Bi-LINK verbonden kunnen worden, doen dat via de meegeleverde USB kabel. Daarvoor moet u dus een PC bij de hand hebben waarop u Bi-LINK vooraf hebt geïnstalleerd. Klik hier voor meer informatie van Omron over Bi-LINK. Kijk hier voor uitleg over de werking van Bi-LINK.
    Omron apparaten die verbonden kunnen worden met MySelfcare zijn:
    • Als u gebruik maakt van een Windows PC:
      1. 705CP II (bloeddrukmeter)
      2. 708 BT (bloeddrukmeter, via Bluetooth)
      3. BF 206 BT (weegschaal, via Bluetooth)
      4. M3 IT (bloeddrukmeter)
      5. M6 Comfort IT (bloeddrukmeter)
      6. M10 IT (bloeddrukmeter)
      7. MIT Elite Plus (bloeddrukmeter)
      8. R7 (bloeddrukmeter)
      9. RS8 (bloeddrukmeter, via NFC)
      10. Walking Style Pro (stappenteller)
      11. Walking Style Pro 2.0 (stappenteller)
    • Als u gebruik maakt van een Apple PC:
      1. M3 IT (bloeddrukmeter)
      2. M6 Comfort IT (bloeddrukmeter)
      3. RS8 (bloeddrukmeter, via NFC)
      4. Walking Style Pro 2.0 (stappenteller)
  • Sensoren die met Connect verbonden kunnen worden, doen dat via Bluetooth. Daarvoor is geen kabel nodig. De data wordt vanaf de sensor verstuurd naar de App 'Connect' van Omron. Klik hier voor meer informatie over Connect. Let op: Selfcare kan apparaten die verbonden zijn met Omron Connect nog niet verbinden met MySelfcare, omdat Omron daarvoor nog geen mogelijkheden heeft vrijgegeven.
    Omron apparaten die op termijn met MySelfcare verbonden kunnen worden met Connect zijn:
    1. M7 Intelli IT (bloeddrukmeter)
    2. M700 Intelli IT (bloeddrukmeter)
    3. MIT5s connect (bloeddrukmeter)