Hoe kan ik een 'eigen meting' toevoegen?

Denk aan gepersonaliseerde metingen zoals 'kopjes koffie', 'uren TV kijken' en 'glazen alcohol'.

1. Ga naar het Dashboard.
  2. Klik rechts onderin op de oranje knop Selfcare-Dashboard-button.png
  3. Kies voor 'Type meting toevoegen' Type_meting_toevoegen.png
  4. Scroll naar beneden tot u 'Persoonlijke metingen' ziet en klik op 'voeg meting toe'.
  5. Persoonlijke_meting_toevoegen.png
  6. Geef in het nieuwe scherm aan:
    Bij 1: de naam van uw eigen meting. Bijvoorbeeld: koffie, TV of alcohol.
    Bij 2: de eenheid van uw eigen meting. Bijvoorbeeld: kopjes, minuten of glazen.
    Bij 3: de grenswaarden. Daarbij geeft u de hoogste grenswaarde bij 'Te hoog' en de laagste grenswaarde bij 'Te laag' aan. Grenswaarden moeten altijd verschillend zijn, bijvoorbeeld: 5 - 4 - 3 - 2 - 1.
  7. Klik op de knop 'Opslaan' als die oranje is gekleurd.
  8. Klik op de knop 'Toevoegen aan dashboard'.
  9. Vanaf dat moment verschijnt deze 'Eigen meting' in uw dashboard onder het kopje 'Persoonlijke metingen'.

Alle meetwaarden moeten met hand worden ingebracht. Kijk hier voor meer informatie.