Hoe kan ik een 'eigen meting' toevoegen?

Wilt u een eigen meettype toevoegen? U kunt uw wens aan ons voorleggen door ons een email te sturen, maar u kunt ook op elk moment van de dag een zelf bedacht meettype toevoegen. Denk aan 'kopjes koffie', 'uren TV kijken' en 'glazen alcohol'.

Ga daarvoor als volgt te werk:

1. Ga in my.selfcare4me.com naar Meting Toevoegen en klik op het icoontje Eigen Meting:
  2. Klik op 'Ik ga geen sensor koppelen, maar wil gegevens handmatig invoeren'.
  3. Klik op de knop Verder.
  4. Geef in het nieuwe scherm aan:

Bij A: de naam van uw eigen meting. Bijvoorbeeld: Koffie, TV of Alcohol.
    Bij B: de eenheid van uw eigen meting. Bijvoorbeeld: Kopjes, Uren of Glazen.
    Bij C: de grenswaarden. Daarbij geeft u de hoogste grenswaarde bij 'Te hoog' en de laagste grenswaarde bij 'Te laag' aan. Grenswaarden moeten altijd verschillend zijn, bijvoorbeeld: 5 - 4 - 3 - 2 - 1.
  5. Klik op de knop Aanmaken als die oranje is gekleurd.
  6. Vanaf dat moment verschijnt deze Eigen meting in uw dashboard: zowel op de computer als in de App. Alle meetwaarden moeten met hand worden ingebracht. Kijk hier voor meer informatie.