Hoe weet ik of ik aan een challenge in welk cluster deelneem?

Als u inlogt op SelfcarePro ziet u het dashboard. Daarin ziet u:

• Of u deelneemt aan een challenge: u ziet de gegevens van de challenge en het verloop er van.
  • In welk cluster u deelneemt: boven in het scherm ziet u de naam van het cluster staan. Bent u in meerdere clusters ingedeeld? Op de plek waar de clusternaam staat, ziet u het teken van een dropdown menu. Klik daar op en selecteer de challenge van het cluster dat u wilt bekijken.

Als u na inloggen geen challenge ziet, is er voor u nog geen challenge gestart (of reeds beëindigd).