Hoe kan ik de gegevens van mijn zorgaanbieder ophalen?

Om gegevens op een veilige wijze op te halen kunt u via selfcare4me.com gegevens ophalen van uw zorgaanbieder. Dit doet u door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1. Log in of maak een account aan.

Stap 2. Kies onder ‘Instellingen’ ( Button-instellingen.png ) voor ‘Bronnen'

Stap 3. Klik op ‘Zorgverleners’ en kies voor ‘Start gegevensimport’

Stap 4. Zoek naar uw zorgaanbieder, via bijvoorbeeld naam of plaatsnaam

Stap 5. Selecteer uw zorgaanbieder en klik op ‘Volgende’

Stap 6. Selecteer het soort gegevensdienst, bijvoorbeeld ‘Huisartsen’

Stap 7. Klik op ‘Inloggen met DigiD’

Stap 8. Log in met uw DigiD gegevens en volg de stappen van de DigiD app of controle via sms.

Stap 9. Na de inlogpagina zult u een pagina zien waarin om toestemming wordt gevraagd, selecteer "Ja, ik geef toestemming"

Stap 10. U wordt terugverwezen naar Selfcare en zult uw gegevens van uw betreffende zorgaanbieder zien in uw PGO.

Nieuwe gegevens ophalen (refreshen) kunt u via Historie > Medische dossiers > Selecteer de zorgverlener of het instituut > Refresh.