De stappen tussen aanmelden en gebruik maken van Selfcare

Om gebruik te kunnen maken van Selfcare moet u de volgende stappen doorlopen:

1. Aanmelden: kies op de website voor de knop 'Registreren':

2. Bevestig dat u zich bij Selfcare wilt aanmelden door op de knop 'Registreren' te klikken.

3. Vul de ontbrekende gegevens in uw profiel in:

4. Als alle gegevens zijn ingevuld, kleurt de knop 'Registreren' oranje. Als u daar op hebt geklikt, ziet u de volgende mededeling:

5. In de email wordt u gevraagd op een link te klikken: 'Uw account activeren: Klik hier om uw account te activeren.'

6. Als u daar op hebt geklikt, komt u in dit scherm uit:

7. Door op de knop 'Voeg een sensor toe' te klikken, kunt u uw eerste sensor aan Selfcare koppelen. Lees hier verder hoe dat gaat.