Waarom krijg ik elke keer als ik inlog een SMS toegestuurd?

Selfcare bewaart op uw computer en smartphone zogenaamde Functionele Cookies. Dit zijn kleine databestanden met informatie die de werking van Selfcare ondersteunen. Functionele Cookies worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

Als u in uw browser het gebruik van alle cookies blokkeert, kan Selfcare geen functionele informatie opslaan. Daarmee beschikt Selfcare niet over een 'geheugen' in uw browser, die voor u en ons onthoudt of u bijvoorbeeld al een keer een verificatie-code die u van ons in de vorm van een SMS bericht hebt ontvangen, hebt ingevuld.