Trackers

Op de website van Selfcare zijn twee trackers geïnstalleerd:

1. Google Analytics
  2. Adobe Typekit

Deze trackers verzamelen geen persoonlijke informatie over u. Zij zijn geïnstalleerd omdat zij ons helpen bij:

• Zicht krijgen op het gebruik van onze website (Google Analytics). Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld zien welke pagina's veel of juist weinig bezocht worden en kunnen we op basis van deze informatie ons aanbod verbeteren. Meer informatie over Google Analytics vindt u bij:
  • Aanbieden van een lettertype (Adobe Typekit) welke niet standaard in uw browser aanwezig is. Meer informatie over Adobe Typekit vindt u bij:

U kunt gebruik maken van bijvoorbeeld het programma Ghostery voor het uitzetten van deze trackers. Dit heeft geen ander effect op het gebruik van Selfcare dan dat het lettertype in uw dashboard verandert.