Hoe kan ik een competitie starten?

Samen werken aan een doel is erg stimulerend. Elkaar uitdagen helpt om niet een dag, een week of een maand voldoende te blijven lopen maar dat over langere tijd te blijven doen. Daarom biedt Selfcare u de mogelijkheid om met iedereen met wie u in Selfcare verbonden bent een uitdaging aan te gaan (lees hier hoe u een verbinding kunt maken).

Hoe kunt u iemand uitnodigen om met u deze uitdaging aan te gaan? Ga daarvoor naar Delen.

Daarna klikt u op het plus-tekentje (+) naast de naam van de persoon die u wilt uitdagen.

Klik op de knop Start Competitie.

Klik in het nieuwe venster wat daarna verschijnt op de oranje OK-knop. De persoon die u hebt uitgedaagd krijgt daarna een bericht (in de email en bij Berichten) met het verzoek uw uitdaging op te pakken.

Veel plezier!