Ik wil mijn metingen doorsturen naar een andere locatie - hoe doe ik dat?

Uw meetgegevens zijn van u: u bent daar de eigenaar van. Nu al kunt u uw gegevens inzien in een browser op uw PC, laptop, tablet en smartphone. U kunt uw gegevens printen en downloaden. We werken aan een mogelijkheid om uw gegevens naar uw arts te streamen, zodat deze automatisch, dus zonder extra handelingen, daar aankomen. (Deze mogelijkheid komt begin 2016 beschikbaar.)

Maar daar laten we het niet bij: Selfcare stelt u ook in de gelegenheid om uw eigen gegevens naar een andere website door te sturen, zoals uw eigen medisch dossier of patiëntenportaal.

Lees hier naar welke andere locatie u uw meetgegevens kunt doorsturen.