Hoe kan ik op de hoogte blijven van vernieuwingen bij Selfcare?

U kunt zelf het beste kiezen op welke manier u op de hoogte gebracht wilt worden van vernieuwingen bij Selfcare.

Op de website van Selfcare publiceren we korte artikelen over waar we met Selfcare mee bezig zijn en wat onze plannen zijn. Daarnaast is er een Facebook pagina van Selfcare en Twitteren we over Selfcare en ander gezondheidsnieuws. Ook geeft Selfcare een Nieuwsbrief uit waarop u zich kunt abonneren. Ga daarvoor naar 'Mijn gegevens':

en zet bij Instellingen > Nieuwsbrief de knop op 'Ja'. Standaard staat deze knop op 'Ja'.