Hoe kan ik de grenswaarden van een meting veranderen?

Selfcare biedt u in de grafieken in uw dashboard de grenswaarden aan zoals die in de medische wetenschap zijn bepaald op basis van algemene kenmerken, zoals leeftijd en geslacht. Dat is niet erg persoonlijk, want elk mens is anders. Hoe kunt u de grenswaarden van een meting op uw maat aanpassen?

1. Klik in het dashboard (Button-dashboard.png) op het meettype waarvan u de grenswaarden wilt aanpassen, bijvoorbeeld de tegel van gewicht.

2. Klik op de oranje ronde knop, rechtsonder en kies vervolgens voor 'instellingen'.

3. Pas de grenswaarden op uw maat aan (onderstand ziet u een voorbeeld):

4. Klik op 'Opslaan'.

Wilt u toch liever gebruik maken van de standaard grenswaarden die op uw geslacht en leeftijd zijn afgestemd? Klik dan op de blauwe tekst 'terugzetten naar standaard'.