Kan ik een notitie of persoonlijke aantekening bij een meting maken?

Notitie aan een meting toevoegen

1. Selecteer in het dashboard het meettype waar u een notitie bij wilt maken, klik hiervoor op de betreffende tegel. Bijvoorbeeld gewicht:

2. Klik vervolgens op het meetpunt in de grafiek of staafdiagram waar u een notitie aan wilt toevoegen.

3. Klik op '+ Notities toevoegen'

4. Schrijf een notitie in het vak: 'notities'

5. Klik op 'opslaan'.

- Notitieblok toevoegen aan dashboard

Via de oranje button onderin op het dashboard (Selfcare-Dashboard-button.png) kunt u klikken op ‘Aanpassen’ (mceclip0.png). In het volgende scherm geeft u aan dat u 'notities' wilt zien op het dashboard, door de groene plus te klikken Schermafbeelding_2021-11-25_om_10.58.24.png. Kies daarna voor 'opslaan'.

De plaatsing op het dashboard kunt u wijzigen met de drie horizontale streepjes achter deze categorie Schermafbeelding_2021-11-25_om_10.58.34.png

- Opmerkingen toevoegen

Op het dashboard ziet u nu de tegel '+ Opmerking', via deze tegel kunt u los van metingen notities maken en opslaan in uw PGO.