Hoe kan ik mijn metingen printen of downloaden?

Al uw meetgegevens zijn van u. Als u ze wilt printen of downloaden, klik dan op de knop 'Printen en exporteren':

Maak vervolgens op de volgende onderdelen uw keuzen:

1. Selecteer de metingen die u wilt printen of downloaden. Standaard heeft Selfcare al uw sensoren aangevinkt.
  2. Selecteer het tijdvak van de te printen metingen. Standaard kiest Selfcare het tijdvak zo dat al uw metingen daarbinnen vallen.
  3. Als u wilt printen: bepaal of u uw grafieken en/of de notities die u bij uw metingen geschreven hebt en/of uw meetwaarden wilt printen.
  4. Klik daarna op de knop 'Maak PDF'. Na een korte tijd ziet u uw pdf-document met uw meetgegevens.
  5. Als u uw gegevens wilt exporteren, geef dan het door u gewenste exportformaat op: Excel of CSV. De standaard keuze is Excel.
  6. Klik op de knop 'Exporteer' en kies op uw computer de map waarin u uw bestand wilt opslaan.