Hoe kan ik een meetwaarde aanpassen?

Er zijn twee soorten metingen:

1. Een meting die u handmatig ingeeft (zichtbaar in het dashboard met een vierkantje).
  2. Een meting die automatisch in uw dashboard binnenkomt (zichtbaar in het dashboard met een rondje).

U kunt in het dashboard beide soorten metingen aanpassen. Ga daarvoor naar het dashboard en klik met de muis op het vierkantje of rondje. Een nieuw scherm verschijnt; in dat scherm kunt u de meetwaarde aanpassen.

Voor meer uitleg over de gebruikte symbolen in uw dashboard, klik hier.