Helpdesk

Omron Walking Style Pro

1. Metingen: Stappen (aantal en afstand), Calorie-verbruik.

2. Informatie van de leverancier over deze sensor: onbekend.

3. Verkoopvideo van de leverancier (taal: Engels):

4. Installatievideo (niet van de leverancier. Taal: Engels):

5. Opmerkingen:

  1. Dit apparaat is niet meer te koop.
  2. Synchronisatie m.b.v. Bi-LINK alleen mogelijk via een Windows PC; lees hier verder.

6. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk