Helpdesk

Omron M3 IT

1. Metingen: Bloeddruk, Hartslag (arm-meting).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Verkoopvideo van de leverancier voor de M3 (taal: Engels):

4. Installatievideo: onbekend.

5. Opmerkingen: synchronisatie m.b.v. Bi-LINK zowel mogelijk via een Windows PC als via een MAC; lees hier verder.

6. Bloeddrukmeter aanbevolen door de Hartstichting? Ja

     

7. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk