Hoe komen mijn meetgegevens bij Selfcare binnen?

Uw meetgegevens kunnen op twee verschillende manieren bij Selfcare binnenkomen:

1. U geeft uw meetgegevens handmatig in op het dashboard, of in de Selfcare App (de App verschijnt in augustus 2015 voor zowel iOS als Android). Uw meetgegevens verschijnen daarna in uw dashboard.
  2. De door u met een sensor uitgevoerde meting verschijnt automatisch in uw dashboard. U hebt daarvoor een sensor gekocht die aan het Selfcare platform gekoppeld kan worden (klik hier voor een overzicht van koppelbare sensoren en klik hier voor uitleg over hoe u een sensor aan het Selfcare platform kunt koppelen).