Ik heb een nieuwe smartphone, wat nu?

Als u een nieuwe smartphone hebt en u hebt uw oude telefoonnummer behouden, dan hoeft u op uw nieuwe smartphone alleen de App te installeren en daar in te loggen (u krijgt daarvoor via een SMS een verificatiecode toegestuurd). Daarna werkt alles weer als voorheen.

Als u een nieuwe smartphone hebt, maar u hebt een nieuw telefoonnummer, is het niet voldoende om alleen de App opnieuw te installeren en daarop in te loggen. U moet dan als eerste het telefoonnummer in uw profiel aanpassen, zodat SMS berichten van Selfcare (zoals de verificatiecode die u nodig hebt om op uw nieuwe smartphone bij de eerste keer te kunnen inloggen) op uw nieuwe telefoon binnenkomen.

Krijgt u een nieuw telefoonnummer bij uw huidige smartphone of GSM, dan verzoeken wij u dringend in uw profiel uw mobiele nummer aan te passen zodat de berichten die wij u per SMS toesturen ook bij u aankomen.