Omron Walking Style Pro 2.0

1. Metingen: Calorieën (verbruik), Stappen (aantal en afstand).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Opmerkingen: synchronisatie m.b.v. Bi-LINK zowel mogelijk via een Windows PC als via een MAC; lees hier verder.

4. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!

Leest u alstublieft aandachtig onze uitleg over het gebruik van externe apparaten.