Helpdesk

Omron Walking Style Pro 2.0

1. Metingen: Calorieën (verbruik), Stappen (aantal en afstand).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Verkoopvideo van de leverancier: onbekend.

4. Installatievideo: onbekend.

5. Opmerkingen: synchronisatie m.b.v. Bi-LINK zowel mogelijk via een Windows PC als via een MAC; lees hier verder.

6. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.

Hebt u een opmerking, vraag of suggestie om deze informatie te verbeteren? Stuur dan een email naar service@selfcare4me.com. Dank!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk