Omron M6 Comfort IT

1. Metingen: Bloeddruk, Hartslag (arm-meting).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor: onbekend.

3. Verkoopvideo van de leverancier voor de M6 Comfort (taal: Engels):

4. Installatievideo voor de M6 Comfort (taal: Nederlands):

5. Opmerkingen: synchronisatie m.b.v. Bi-LINK zowel mogelijk via een Windows PC als via een Apple MAC; lees hier verder.

6. Wordt deze bloeddrukmeter aanbevolen door de Hartstichting? Ja.

7. Oordeel van de consumentenbond: hoogste score in juli 2015 (eindcijfer: 8,2).

8. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.