Withings Pulse Ox

1. Metingen: Bloedzuurstof, Calorieën (uit), Hartslag, Slaap, Stappen (aantal en afstand).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Verkoopvideo van de leverancier (taal: Duits):

4. Installatievideo van de O2, de voorloper van de Ox; de installatie is vergelijkbaar met die van de Ox (niet van de leverancier. Taal: Engels):

Zie ook deze pagina met meer uitleg van Withings over de Pulse.

5. Opmerkingen: geen.

6. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.