Fitbit Zip

1. Metingen: Calorieën (uit), Stappen (aantal en afstand).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Verkoopvideo van de leverancier (taal: Engels):

4. Installatievideo (niet van de leverancier. Taal: Engels):

Kijk hier naar instructievideo's van Fitbit zelf.

5. Opmerkingen: wat is het beste moment om de batterij te vervangen? Wacht niet tot deze helemaal leeg is (rode indicator in de App bij het synchroniseren), want dan gaan de stappen van die dag verloren. Vervang de batterij als er een oranje indicator in de App (2) staat en/of in het scherm van de ZIP een schuin doorgestreepte batterij zichtbaar wordt (1), want dan blijven de stappen van die dag (wel) bewaard. Ook stuurt Fitbit een email met de tekst 'Your Zip battery level is low. Replace your battery as soon as possible.': dan is het echt tijd om de batterij te gaan vervangen.

6. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.