Hoe verwijder ik een sensor?

Als u een meting niet meer wilt uitvoeren kunt u er voor kiezen deze te verwijderen. Want als u een sensor niet meer gebruikt maar wel in het dashboard laat staan, blijft u van Selfcare hierover berichten ontvangen.

Hoe verwijdert u een sensor? Ga daarvoor naar uw dashboard en klik rechtsboven in uw scherm op 'Beheer metingen'.

Daarna klikt u bij de sensor die u wilt verwijderen op 'Verwijderen'.

Bevestig vervolgens uw keuze; daarna is deze meting, inclusief de bijbehorende sensor, uit uw overzicht verwijderd.

Klik hier voor uitleg over het verschil tussen het vervangen, ontkoppelen en verwijderen van een sensor.