Moves

1. Metingen: Calorieën (uit), Stappen (aantal, afstand en duur), Fiets (afstand).

2. Informatie van de leverancier over deze sensor vindt u hier.

3. Verkoopvideo van de leverancier: onbekend.

4. Installatievideo (niet van de leverancier. Taal: Engels en Spaans):

5. Opmerkingen: Moves is een gratis App welke het aantal stappen telt. Moves is verkrijgbaar voor de iPhone en voor Android. Meer informatie kunt u op deze pagina vinden.

Moves kan er voor zorgen dat de accu van uw smartphone sneller leeg raakt dan u gewend was. Om dit iets te corrigeren kijkt u hier.

6. Hoe koppel ik deze sensor aan Selfcare? Lees hier de uitleg.