Hoe kan ik meetgegevens handmatig invoeren?

U kunt altijd meetgegevens van elke sensor ingeven in Selfcare: ofwel automatisch, met de koppelbare sensoren ofwel handmatig.

A. Daarvoor doet u het volgende voorwerk:

1. Klik rechts onderin op de oranje knop Selfcare-Dashboard-button.png
  2. Kies voor 'Type meting toevoegen' Type_meting_toevoegen.png
  3. Kies het soort meting dat u wilt toevoegen aan het dashboard, bijvoorbeeld gewicht: Schermafbeelding_2021-11-24_om_16.39.09.png
  4. Klik op onderaan op 'Toevoegen aan dashboard'

B. Om een meting handmatig in te geven doet u in de webbrowser het volgende:

1. Klik op het gewenste meettype waarvan u een meting wilt ingeven.
  2. Klik rechts onderin op de oranje knop.
  3. Kies voor 'Gegevens toevoegen'

1. Vul de gemeten waarde in.
  2. Klik op 'Opslaan'.
  3. De meting verschijnt in de grafiek van het gekozen meettype.