Hoe kan ik meetgegevens handmatig invoeren?

U kunt altijd meetgegevens van elke sensor ingeven in Selfcare: ofwel automatisch, met de koppelbare sensoren (overzicht) ofwel handmatig. Dus: hebt een sensor die (nog) niet aan Selfcare gekoppeld kan worden, dan kunt u die metingen handmatig ingeven. Betreft het een sensor die niet aan Selfcare gekoppeld kan worden? Volg dan onderstaande stappen A en B. Betreft het een sensor die wel aan Selfcare gekoppeld kan worden, maar waarvan u eenmalig een meting handmatig wilt noteren? Volg dan onderstaande stap B. (Als u gebruik maakt van onze App (iOS en Android), dan kunt u ook daar uw meetwaarden handmatig invoeren.)

A. Daarvoor doet u het volgende voorwerk:

1. Ga naar Meting toevoegen.
  2. Selecteer een meting.
  3. Kies voor: Ik ga geen sensor koppelen, maar wil gegevens handmatig invoeren.
  4. Klik op Verder.
  5. Klaar.

B. Om een meting handmatig in te geven doet u in de webbrowser het volgende:

1. Ga naar het dashboard.
  2. Ga naar de sensor waarvan u de metingen handmatig wilt ingeven.
  3. Klik op dit symbool met het + teken (in de rechter bovenhoek).

4. Vul de waarde van de meting in.

5. Voeg ook een opmerking toe als u dat wilt.
  6. Klik op Opslaan. De meting verschijnt in de grafiek als een vierkantje (☐).