Helpdesk

Ik wil mijn gegevens delen - hoe doe ik dat?

U kunt op verschillende manieren uw gegevens delen:

  1. Eenmalig: u kunt uw gegevens en grafieken printen en downloaden. Daarna kunt u ze bijvoorbeeld via email of sociale media delen, of u kunt de print aan iemand overhandigen. De manier waarop u kunt printen en downloaden staat hier beschreven.
  2. Blijvend: u kunt iemand blijvend toegang verlenen tot uw gegevens. 'Blijvend' betekent: tot u uw toestemming daarvoor weer intrekt.

Hoe geeft u iemand blijvend toegang tot uw gegevens: 

  1. Ga naar 'Delen':
  2. Voeg een nieuwe contactpersoon toe. U moet daarvoor het mailadres van uw contactpersoon opgeven waarmee deze contactpersoon zich bij Selfcare heeft aangemeld. Klik daarvoor op de knop Voeg Persoon Toe.


  3. Wacht tot de betreffende persoon uw uitnodiging heeft geaccepteerd: u krijgt daar een bericht van. Geef daarna per sensor aan of uw contactpersoon toegang mag krijgen tot de grafieken en/of de berichten van uw coach.

Lees hier waarom de contactpersoon die u blijvend toegang wilt geven tot uw gegevens zich ook bij Selfcare moet aanmelden.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk