Hoe vervang ik een sensor?

Het vervangen van een sensor is heel eenvoudig:

1. Ga naar 'Beheer metingen' (rechtsboven in het scherm).
  2. Kies voor de sensor die u wilt vervangen en klik op vervangen.

3. Kies in het menu bij ‘Hoe wilt u meten?' op welke manier u de sensor wilt vervangen.

4. Klik daarna op 'Verder' en kies de nieuw te koppelen sensor. Maak uw keuze bij de aangeboden opties en klik daarna op 'Verder'.
  5. Geef op de website van de leverancier van uw Sensor uw inlognaam en wachtwoord op. Gebruik daarvoor niet de inlognaam en het wachtwoord van uw account bij Selfcare, maar gebruik daarvoor de inlognaam en wachtwoord van de website van de leverancier van uw sensor.
  6. Bevestig op het volgende scherm dat de gegevens naar u mogen worden doorgestuurd. Klaar.
  7. Als alles goed verlopen is, ziet u binnen enkele minuten uw meetgegevens in uw dashboard van Selfcare.

Lees hier over het verschil tussen vervangen, ontkoppelen en verwijderen van een sensor.