Hoe kan ik mijn abonnement stoppen?

Een automatische incasso kunt u op de website van uw bank stoppen. Lees hier meer over het stopzetten van uw incasso; u vindt daar ook een verwijzing naar de website van uw bank met meer informatie.

In uw profiel bij 'Mijn gegevens' kunt vervolgens uw account en daarmee al uw gegevens wissen. Ga daarvoor naar 'Mijn gegevens' en klik op de knop 'Verwijderen'.

Om er zeker van te zijn dat u uw gegevens wilt verwijderen, zullen wij u daarna om een bevestiging vragen.

Lees in dit artikel wat er na beëindiging van uw abonnement met de door u opgeslagen gegevens gebeurt.