Hoe kan ik mijn abonnement stoppen?

Een automatische incasso kunt u op de website van uw bank stoppen. Lees hier meer over het stopzetten van uw incasso; u vindt daar ook een verwijzing naar de website van uw bank met meer informatie.

In uw profiel bij 'Mijn gegevens' kunt u vervolgens uw account en daarmee al uw gegevens wissen. Ga daarvoor naar 'Mijn gegevens' en klik op de knop 'Verwijderen'.

Om er zeker van te zijn dat u uw gegevens wilt verwijderen, zullen wij u daarna om een bevestiging vragen.

Lees in dit artikel wat er na beëindiging van uw abonnement met de door u opgeslagen gegevens gebeurt.